Grindeanu, înainte de CEx al PSD: Mă aștept la o execuție publică

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, astăzi, într-o discuție informală cu jurnaliștii de la Palatul Victoria, că nu președintele PSD, Liviu Dragnea, i-ar fi cerut direct demisia din funcția de prim-ministru, ci unii lideri social-democrați.

Prim-ministrul a subliniat că își va păstra poziția de a nu demisiona din funcție, afirmând că acest lucru l-a precizat și în alte declarații ale sale. Grindeanu a punctat că își dorește ca PSD să rămână la guvernare, întrucât nu este „Guvernul CEx”, ci al României, potrivit Agerpres. Referitor la ședința Comitetului Executiv Național al PSD care va avea loc miercuri, Grindeanu a spus, zâmbind, că se așteaptă la „o execuție publică”.

Întrebat dacă a parcurs raportul PSD de evaluare a miniștrilor, Grindeanu a spus că nu l-a citit, întrucât nu i-a fost pus la dispoziție. Premierul a adăugat că este posibil ca mai mulți miniștri ai cabinetului său să-și prezinte miercuri demisia, fără a le menționa numele. Fiind întrebat care este starea de spirit în rândul membrilor Executivului, Grindeanu a spus, zâmbind, că se simt „jenați” de situație.

Grindeanu va susține o declarație la Palatul Victoria după ședința Comitetului Executiv Național.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*