Grup de Actiune Locala Tara Oltului-Invitatie la conferinta de presa

 

Asociatia Grupul de Actiune Locala Tara Oltului va invita sa participati la conferinta de presa care va avea loc in data de 01.04.2015, ora 15:30, in sala de sedinte a primariei Porumbacu de Jos, la sediul Aociatiei GAL- Tara Oltului, com Porumbacu de Jos nr.253.

Subiectul conferinţei de presa

În cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala. Axa IV LEADER, Asociatia Grupul de Actiune Locala Tara Oltului anunta analiza activitatii celui de-al doilea an Contractual 10.04.2014 – 01.04.2015 de depunere a proiectelor dezvoltate in concordanta cu directiile de dezvoltare identificate la nivelul teritoriului, asa cum sunt ele reflectate in Planul de Dezvoltare Locala disponibil pe site-ul www.taraoltului.ro.

Din teritoriul GAL Tara Oltului fac parte 10 localitati: Arpasu de Jos, Cirta, Cirtisoara, Porumbacu de Jos, Racovita, Turnu Rosu, Boita – SIBIU, Caineni, Titesti, Boisoara – VALCEA.

Conferinţa de presa va începe la ora 15:30, vor vorbi reprezentant legal: Manager GAL Tara Oltului Camelia Limbasan şi echipa de proiect după care va urma o scură sesiune de întrebări şi răspunsuri. Conferinţa va dura maxim o oră.

 

Vă rugăm să confirmaţi participarea Dvs până miercuri 01.04.2015, la ora 12:00.

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*