HC Sibiu, eliminată din Cupa României

Handbal Club Sibiu a pierdut meciul din 16-imile Cupei României cu SCM Poli Timișoara, scor 22 – 36, dar jucătorii antrenați de Dorin Purcărea și Matei Damian au făcut un joc bun în fața echipei din Liga Națională, mai ales în prima parte a confruntării.

„Mă așteptam la o atitudine bună din partea băieților. Au început meciul cu curaj și cu o atitudine foarte bună, reușind să facă 21 de minute bune, în care am condus. Apoi lucrurile s-au schimbat, cred că ne-am atins limitele și de atunci jocul nu a mai fost la fel de bun. Nu avem pregătirea lor, nu avem condițiile lor, nu avem valoarea lotului lor, era de așteptat să se întâmple asta, dar modul în care jucătorii noștri s-au exprimat a fost la înălțimea așteptărilor și cerințelor noastre. Dacă noi în continuare o să venim la meciuri cu o asemenea atitudine, sunt sigur că o să avem de câștigat și o să se vadă rezultatele și în campionat. Îi felicit pe băieți și așteptăm meciul viitor cu încredere, sperăm să se refacă repede. Pentru noi, ritmul acesta de trei meciuri într-o săptămână este extrem de greu”, a declarat Dorin Purcărea, antrenorul HC Sibiu. Meciul de luni, cu SCM Poli Timișoara, a fost al treilea jucat de HC Sibiu în decurs de o săptămână.

Pasere – cel mai bun

Cel mai bun marcator al HC Sibiu a fost Ovidiu Pasere, care a încheiat partida cu 7 goluri marcate în poarta bănățenilor. „Cred că jucând cu o echipă din Liga Națională m-a motivat să fac un joc cât mai bun și împreună cu colegii mei am dorit să arătăm că putem face față unei echipe valoroase. M-am bucurat când am aflat că jucăm cu o echipă din prima ligă și cred că am avut de învățat din acest meci. Am jucat doi ani în Liga Națională, am întâlnit echipe bune și pot spune că Poli Timișoara este una dintre echipele de top din România”, a declarat handbalistul. Ovidiu Pasere joacă pe poziția inter stânga și este alături de HC Sibiu pentru al doilea sezon la rând. „HC Sibiu este echipa mea, locul unde merg și fac ceea ce îmi place și mă bucur că în continuare fac parte din lot. Suntem o echipă cu un lot tânăr și avem de muncit pentru a aduce victorii de care să ne bucurăm împreună cu suporterii. Vreau să le mulțumesc pentru că au fost alături de noi la acest meci!”, a mai spus jucătorul lui HC Sibiu.

O partidă bună a făcut și Radu David, care a marcat 5 goluri. Pentru HC Sibiu au mai înscris: Horațiu Căpățînă 3 goluri, Florin Ramba și Robert Micloș câte 2 goluri, Răzvan Briotă, Mihai Blaga și Florin Bogdan câte un gol.

Pentru HC Sibiu urmează o nouă partidă în campionat. Luni, 22 octombrie, handbaliștii sibieni vor primi vizita celor de la CSM Oradea, meciul urmând să aibă loc de la ora 17, în Sala Transilvania.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*