HC Sibiu, victorie în fața ocupantei locului 2 din seria D

HC Sibiu a încheiat cu o victorie meciul din etapa a 3-a a Diviziei A, disputat în Sala Transilvania.

„Urșii” s-au impus în fața formației de pe locul secund în Seria D, HC Szejke Odorhei, cu scorul de 28-27, la finele unui joc în care au condus și cu 4 goluri.

Victorie pentru Handbal Club Sibiu în primul meci de pe teren propriu din 2019. Handbaliștii sibieni au primit ieri vizita celor de la Odorhei, pe care au reușit să îi învingă la o diferență de un gol: 28-27.

„Urșii” au început bine meciul și au reușit să se păstreze la conducere până la pauza jocului, când tabela de marcaj indica scorul de 14-13 în favoarea handbaliștilor sibieni. Meciul s-a menținut echilibrat până spre final, când adversarii au preluat conducerea. Din fericire, jucătorii HC Sibiu au preluat din nou frâiele partidei, câștigând un nou meci pe teren propriu.

„Așa cum spuneam și înaintea jocului, ne așteptam la un meci foarte dificil, echilibrat. Știam că echipa oaspete e o echipă bună, disciplinată, care venea la noi să ia toate punctele puse în joc. Ne-am pregătit bine jocul, am avut tot lotul apt pentru acest joc și, implicit, mai multe soluții. Am arătat ca o echipă, am avut încredere în jocul nostru pentru că au fost momente mai grele în joc, când oaspeții au luat conducerea, și acolo nu am cedat cum făceam în alte partide. Îi felicităm pe toți băieții pentru determinarea și caracterul arătat în joc și le mulțumim mult suporterilor noștri pentru sprijin”, a declarat președintele HC Sibiu, Matei Damian.

Principalul marcator al HC Sibiu a fost Radu David, care s-a remarcat cu 12 goluri. Răzvan Briotă, Mihai Blaga și Robert Micloș au înscris câte 4 goluri, Ovidiu Pasere 3 goluri și Horațiu Căpățînă un gol.

În etapa următoare, HC Sibiu joacă în deplasare cu CS Minaur Baia Mare, sâmbătă, 23 februarie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*