În 2019, Șelimbărul investește mai mult în sport

Refacerea la standarde moderne a gazonului de pe terenul de fotbal, un proiect pentru realizarea unui teren de golf și începerea documentațiilor pentru construcția unui bazin olimpic sunt o parte din propunerile Primăriei Șelimbăr pentru anul 2019.

Pentru obiectivul de investiții „Lucrări amenajare teren fotbal comuna Șelimbăr” s-au prevăzut aproape 2,4 milioane de lei. Durata de realizare a investiției este estimată pentru șase luni, urmând ca investiția să înceapă din această lună. Lucrarea ar trebui să se încheie în noiembrie 2019.

Pentru construcția unui bazin de înot olimpic, în acest an s-au prevăzut bani pentru studiul de prefezabilitate. S-au alocat 357.000 lei, iar studiul ar trebui să fie încheiat la finalul lunii iulie.

Administrația locală intenționează construirea unui teren de golf, iar pentru asta în bugetul din 2019 au prevăzut bani pentru realizarea unui studiu de pre-fezabilitate în vederea realizării acestui obiectiv. Suma propusă pentru studii este de 59.500 lei, iar durata de execuție a acestora este de o lună. Toate aceste cheltuieli ar urma să fie achitate din bugetul local al localității.

Consilierii locali au votat în ședința ordinară din luna aprilie bugetul comunei Șelimbăr. Conform documentelor care au însoțit proiectul de hotărâre, localitatea se va baza pe anul 2019 pe un buget total de 55,142 milioane de lei.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat