În pas cu tehnologia

Profesioniștii din domeniul IT sunt prezenți, în aceste zile, la cea de-a doua ediție a Transilvania IT Forum. Conferința se desfășoară în perioada 21-22 mai, la Hotel Hohe Rinne din Păltiniș.

Pentru al doilea an consecutiv, Top Tech organizează acest eveniment în parteneriat cu cele mai cunoscute branduri la nivel internațional din domeniu și își propune să aducă în atenția comunității IT din Transilvania cele mai noi tehnologii și soluții de business din domeniu.

Mai mulți participanți decât anul trecut

„Inovație și beneficii pentru mediul de birou”, „Soluții de gestionare a documentelor printate“, „Tendințe în evoluția sistemelor IT” sunt doar câteva din subiectele abordate de producătorii IT  în cadrul forumului. Pentru 2015, agenda evenimentului cuprinde, pe lângă prezentările partenerilor prezenți, și sesiuni demonstrative, unde sunt prezentate, de către specialiștii invitați, echipamente și tehnologii de ultimă generație. În 2014, Top Tech a deschis seria evenimentelor Transilvania IT Forum, evenimente dedicate profesioniștilor din domeniul IT și managerilor de companii din sistemul privat și cel de stat. „Feedback-ul foarte bun de la prima ediție, cea de anul trecut, ne-a încurajat să organizăm o nouă ediție îmbunătățită, cu un număr mai mare de participanți“, afirmă Nicoleta Oltean, director Top Tech, filiala Sibiu.

Au venit cei mai buni

La rândul său, Sorin Nădăban, director general Top Tech, este de părere că acest forum este benefic pentru toți cei implicați în domniul IT. „Pentru noi, este foarte important să organizăm asemenea evenimente, deoarece tehnologiile din IT evoluează așa rapid, încât ești obligat să ții pasul cu ele, să afli și tu despre cele mai noi tehnologii, echipamente, soluții, pentru a putea să le prezinți clienților tăi. Așa îi poți ajuta să-și îmbunătățească viața la serviciu, procesele de fabricație – fiecare pe domeniul său de activitate, să economisească timp datorită noilor echipamente, să le vină idei ca să-și modernizeze producția. Evenimentele de acest gen sunt foarte benefice pentru toți: clienți, producători și noi, cei care distribuim produsele și asigurăm suportul tehnic. Încercăm, în fiecare an, să aducem cei mai de prestigiu producători din lumea IT și ne bucurăm că participanții răspund invitației noastre, au încredere în noi și ne apreciază. Din feedback-ul pe care îl avem de la clienți, aceste evenimente ar trebui să fie cât mai dese“, a explicat el.

Parteneri de încredere

Oportunitățile pe care le oferă acest forum sunt apreciate și de partenerii Top Tech. „Top Tech este un partener strategic pentru Xerox România și sperăm într-o colaborare foarte bună în continuare, să aducem beneficii pieței locale“, afirmă Sorin Sumănaru, Business Partner Manager General Market Operations la Xerox România. Printre firmele partenere prezente la acest forum IT se numără Xerox , Lenovo, HP, Cisco, Toshiba,  Dell, Epson, VMWare, ZTE, Dacora Print, Fortinet, Bachmann și Canon.

Jucător important pe piața IT

Top Tech este o companie privată cu capital integral românesc, fondată în 1992, dispune de sedii în Deva, Sibiu, Mediaș, Timișoara, Alba Iulia și Cluj-Napoca și este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții IT şi de sisteme tehnice de securitate din Transilvania. Top Tech asigură  o gamă largă de servicii: suport tehnic si comercial pre- și post-vânzare, audit și consultanță pentru definirea soluțiilor optime, servicii de instalare, întreținere și reparații echipamente, instruire operatori, service cu diferite opțiuni de contract în garanție și post-garanție: carry-in (uzual) sau on-site (pe bază de contract), diverse facilități financiare. Top Tech numără, în prezent, 80 de angajați, cei mai mulți fiind în județul Sibiu (aproximativ 30 la Sibiu și alți cinci la Mediaș). Cifra de afaceri a fost de 5,5 milioane de euro în 2014.

Sorin NĂDĂBAN | director general Top Tech

„Noi acoperim tot centrul și vestul țării. Unde e potențial mare, și concurența e mare – de exemplu, la Sibiu, Cluj, Timișoara. Una peste alta, concurența este benefică, te motivează să fii mai bun, să găsești drumul cel mai bun pentru a ajunge la satisfacția clientului.“

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*