În piețele agroalimentare din Sibiu se va vinde carne de miel

Sibienii vor putea cumpăra cu ocazia Sărbătorilor Pascale carne de miel din piețele agroalimentare.

În urma consultărilor cu reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Sibiu, începând de joi, 9 aprilie, până în data de 18 aprilie se va putea cumpăra carne de miel din piețele agroalimentare din Sibiu.
Pentru prevenirea răspândirii Covid-19, în hala din Piața Cibin sectorul de comercializare a cărnii de miel va fi separat de sectorul de comercializare a produselor lactate, accesul în aceste sectoare urmând a fi distinct. În sectorul de carne se va intra pe ușa dinspre semaforul de lângă Podul Cibin, iar ieșirea se va face pe ușa dinspre copertinele de flori. În sectorul de produse lactate, intrarea se va face pe ușa de lângă magazinul cu produse naturiste, iar ieșirea va fi pe ușa dinspre stația de autobuz.
De asemenea, și în hala din Piața Rahova accesul se va face pe uși distincte, numărul persoanelor care vor putea intra în hală fiind stabilit în funcție de numărul de producători prezenți. Personalul pieței va supraveghea și va direcționa fluxul de persoane, astfel încât să se respecte distanța socială. La intrarea în hală sunt amplasate covoare impregnate cu substanțe dezinfectante pentru încălțăminte și dispensere cu lichid dezinfectant. Producătorii vor purta mănuși și măști.
Programul halelor:
Luni – Vineri: 08.00 – 18.00
Sâmbătă: 08.00 – 16.00
Duminică: 08.00 – 14.00
„Pentru a evita aglomerația și a da prioritate persoanelor peste 65 de ani, alegeți să vă deplasați la piață în afara intervalului orar 11.00 – 13.00”, anunță Piețe Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*