În trei ore, au pierdut agoniseala de-o viață! | FOTO

O familie din Poplaca are nevoie de ajutor pentru a-și lua viața de la capăt, după ce focul i-a mistuit gospodăria chiar în ajunul Paștelui.

Nenorocirea i-a lovit pe Nicolae Bădilă și părinții săi pensionari în prag de sărbători. „Era sâmbătă dimineață, pe la ora 5.30. Eu dormeam și m-a trezit zgomotul… pocnea lemnul într-o încăpere alăturată, la 2-3 metri de mine. I-am trezit pe părinții mei, să iasă, că arde casa, am scos mașina din curte și am dat drumul la cal și la câini, în rest am rămas fără nimic!“, povestește tânărul.

Incendiul a izbucnit în camera centralei, cel mai probabil din cauza unui coș de fum deteriorat, spun pompierii sibieni. La momentul intervenției celor două autospeciale ISU, flăcările se manifestau la camera centralei, acoperișul casei, anexa locuinței, magazie, șură, garaj și șoprul pentru lemne. După mai bine de trei ore de luptă cu focul, acoperișul arsese în totalitate, pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați, iar pereții au rămas într-o stare de degradare care necesită reparații scumpe. Familia Bădilă a rămas și fără bunurile din casă, mobilier, electrocasnice, cinci tone de fân, trei căruțe și multe alte acareturi. „Paguba noastră este de peste 50.000 de euro. De la firma de asigurări sper să recuperăm măcar jumătate din bani, însă avem nevoie de ajutorul oamenilor de bine pentru a ne reveni“, spune Nicolae Bădilă.

Nicolae Bădilă și părinții săi, Bucur și Eugenia

Sibienii care doresc să ajute familia greu încercată pot face donații în contul RO58BACX0000000364699000, deschis la Unicredit pe numele lui Nicolae Bucur Bădilă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*