Încă un deces din cauza gripei la Sibiu. Cursurile au fost suspendate la Colegiul Pedagogic

O femeie în vârstă de 38 de ani a decedat în data de 26 ianuarie la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, iar astăzi testele de laborator au demonstrat că pacienta suferea de gripă, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sibiu.

„Este un caz de duminica trecută, la care azi a venit confirmarea de gripă. Pacienta avea foarte multe afecţiuni”, a explicat purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu, Decebal Todăriţă, citat de Agerpres. Potrivit sursei citate, trei sibieni au murit de gripă de la începutul acestui an, toţi fiind internaţi în spitalul sibian.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu a suspendat cursurile la o clasă a IV-a de la Colegiul Naţional Pedagogic „Andrei Şaguna” din Sibiu, în care învaţă 27 de elevi, din cauza suspiciunilor de gripă, potrivit unui comunicat de presă. „Cursurile sunt suspendate la clasa a IV-a A de la Colegiul Naţional Pedagogic „Andrei Şaguna” Sibiu pe o perioadă de cel puţin 3 zile, clasă în care sunt înscrişi 27 elevi”, se arată în comunicatul IŞJ Sibiu.

143 de copii din judeţul Sibiu au suspiciune de gripă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*