Începe Sibiu Lights More – ediția a doua

Cel mai așteptat eveniment al lunii decembrie, din oraș, Sibiu Lights & More, un eveniment unic în România, debutează luni, 15 decembrie, pe pietonala Nicolae Bălcescu.

IMG_20141213_130705

Sibiu Lights & More 2014 a fost gândit ca un eveniment complet

Până în prima zi a anului viitor, 80.000 de leduri vor lumina Pietonala Nicolae Bălcescu, transformând bulevardul într-un tărâm de poveste.
Structurile luminoase cu leduri multicolore au fost montate timp de 10 zile, pe pietonala Bălcescu. A fost nevoie de multă răbdare și pricepere, pentru ca artiștii italieni să reușească să monteze totul în timp util. Construcțiile luminoase, cu înălțimea de 21 de metri și lățimea de 20 metri, vor creea o atmosferă feerică și unică în România, pe bulevardul central al fostei Capitale Culturale Europene.
Cele peste 80 mii de luminițe vor fi aprinse simultan mâine, 15 decembrie, de la orele 18:00. Primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, va fi prezentă la deschiderea oficială festivalului, pentru a apăsa butonul de aprindere a luminițelor.
Îmediat după deschiderea oficială, trupa DOMINO, va concerta pe scena Sibiu Lights & More 2014, amplasată în zona fântânii arteziene de pe Bulevardul Bălcescu, vis-a-vis de cafeneaua La Etaj. La orele 19:00, vom admira împreună un impresionant foc de artificii, la Cazarma 90, iar apoi ne vom întoarce în zona scenei pentru a ne întâlni cu Moș Crăciun și spiridușii lui, care vor fi pregătiți cu daruri pentru cei mici.
”Sibiu Lights & More 2014 a fost gândit ca un eveniment complet, care să întregească atmosfera de sărbători, în minunata noastră urbe. Cei care vor alege să ia la pas Pietonala centrală între 15 decembrie 2014 și 1 ianuarie 2015, se vor putea bucura de concerte, concursuri cu Moș Crăciun și vor putea cumpăra cadouri pentru apropiații lor, de la artizanii prezenți cu diverse produse la căsuțele montate în zona scenei”, spune Sandra Dragoman, manager Sibiu Lights & More.
Sibiu Lights & More îl va avea ca amfitrion pe cunoscutul actor sibian Bogdan Sărățean, iar deschiderea oficială, precum și celelalte concerte cuprinse în eveniment, vor fi transmise live, pe internet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*