Închideri de trafic și parcări pentru evenimentele din oraș

Comisia de Circulație întrunită în ședință ieri a aprobat o serie de restricții în trafic pentru desfășurarea în bune condiții a evenimentelor din oraș.

Astăzi, la Instituția Prefectului Județului Sibiu de pe strada Andrei Șaguna se va desfășura cea de-a XXII-a întâlnire anuală a Comisiei guvernamentale româno-germane pentru problematica etnicilor germani din România. Pentru buna desfășurare a acestui eveniment cu participare la nivel înalt, în urma unei solicitări din partea Instituției Prefectului, Comisia a aprobat eliberarea a 25 de locuri de parcare în parcarea de pe strada Mitropoliei, pe tronsonul dintre străzile Andrei Șaguna și Ioan Lupaș în ziua de joi, 13 iunie, în intervalul orar 00.00-17.30.

În zilele de 15 și 16 iunie, vor avea loc manifestări religioase ale membrilor „Oastei Domnului” prilejuite de sărbătoarea Rusaliilor. Participanții la procesiune vor parcurge pe jos un traseu stabilit după cum urmează, urmând să ocupe o bandă de circulație:

– sâmbătă 15 iunie, de la ora 17.30, pe traseul: str. Charles Darwin – str. Turismului – șos. Alba Iulia – str. Bastionului – str. Ioan Lupaș – str. Mitropoliei.

– duminică, 16 iunie, începând cu ora 6.30, pe traseul: str. Charles Darwin – str. Alpinismului – șos. Alba Iulia – str. Tudor Arghezi – str. Transilvaniei – bulevardul Victoriei – str. Avrig – str. Octavian Goga – str. Bahluiului – Calea Dumbrăvii – Cimitirul Municipal.

„Șoferii sunt rugați să circule cu atenție sporită în zona coloanei”, au precizat reprezentanții municipalității.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*