Înfrângere pentru baschetbaliștii sibieni cu Oradea. Miercuri joacă la Pitești

BC CSU Sibiu a pierdut, aseară, confruntarea cu CSM CSU Oradea, scor 70-72 (20 – 19, 13 – 20,  15 – 17,  22 – 16) și se pregătește de următoarea partidă din TOP6. Galben-albaștrii fac deplasarea la Pitești, acolo unde vor juca miercuri, de la ora 18:30.

Baschetbaliștii sibieni au făcut un meci modest, în Sala Translvania, iar oaspeții au profitat de acest lucru. Oradea a trecut la conducere din primele minute ale meciului și a condus chiar și cu 13 puncte. BC CSU Sibiu însă nu a renunțat, iar finalul partidei a fost unul incendiar. Galben-albaștrii au recuperat deficitul de pe tabelă și au fost la un pas să treacă la conducere pe final, dar nu a fost așa. Partida s-a încheiat 70-72, iar BC CSU Sibiu a suferit prima înfrângere de pe teren propriu, în acest sezon.

”O înfrângere grea, o primă înfrângere pe teren propriu, în acest sezon. Măcar poate schimbăm norocul și presiunea pe care toată lumea o punea pe noi, pentru că eram neînvinși acasă. Am fost o lipsă de agresivitate extrem de mare. Am făcut foarte puține faulturi, în condițiile în care Oradea a fost mult mai montată. Nu putem să credem că doar prezentându-ne la sala vom și câștiga. Trebuie să avem atitutinea pe care, în mare parte a sezonului, am avut-o. În acest meci, am avut-o doar la finalul sfertului 4, din păcate”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Kevin Hardy 17p, Christopher Cooper 14p, Monyea Pratt 12p, Justas Tamulis 8p, Aurelian Gavriloara 7p, Randal Falker 5p, Daniel Ewing 3p, Mirel Dragoste și Lucas Tohătan câte 2p.

În următoatea etapă, BC CSU Sibiu face deplasarea la BCM U FC Argeș Pitești, unde va juca miercuri, 27 martie, de la ora 18.30.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat