Înscrieri la târgul alterNativ

Târgul de carte de sănătate și terapii complementare alterNativ se pregătește pentru cea de-a doua ediție, care se va desfășura în perioada 14-16 decembrie, la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu.

„Fișa de înscriere, regulamentul de participare și declaraţia de consimțământ privind prelucrarea datelor personale se găsesc pe website-ul bjastrasibiu.ro și facebook.com/alterNativ11 sau la secretariatul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, organizatorul evenimentului. Numim înscriere validă trimiterea celor trei documente, enumerate anterior, completate la adresa de email metodic.bjastra@gmail.com, până în data de 23 octombrie. Tematica târgului permite o desfășurare specială de forțe pentru întreaga ofertă de produse, servicii și informații din vastul domeniu al sănătății și al terapiilor complementare. Suntem deschiși la orice idee de atelier, stand, conferință, prelegere cu care doriți să fiți prezenți și vă oferim întregul suport tehnic. Prezența participanților: negustori de carte, de produse și servicii, conferențiari etc. nu este condiționată de nici o taxă de stand sau de participare“, anunță Anca Vasilescu, managerul proiectului.

Carte și evenimente

Sub motto-ul „Trăind cu Inima deschisă!“, târgul va aduce la Sibiu cele mai reprezentative edituri care-și vor prezenta oferta de carte tematică – sănătate și dezvoltare personală, precum și pe cei mai valoroși specialiști din zona terapiilor complementare, cu rol preventiv și curativ.

„Prin organizarea evenimentului, biblioteca își dezvoltă aria de intervenție în procesul de învățare pe tot parcursul vieții, oferind publicului interesat metode noi de cunoaștere și de alegere a informației“, a mai precizat Anca Vasilescu.

Standurile cu carte vor fi completate de conferințe, ateliere, expoziții, spectacole din 32 de domenii de activitate și studiu: ayurveda, astrologie, antropologie, aromaterapie, analize energetice, biblioterapie, bioenergoterapie, biorezonanță magnetică, cristaloterapie, dezvoltare personală, dietă și nutriție, feng shui, fitoterapie, hipnoză regresivă cuantică, homeopatie, kinetoterapie, magnetoterapie, masaj, medicină cuantică, metafizică, medicină populară, meloterapie, medicină chineză, parapsihologie, prananadi, psihometrie, reflexoterapie, șamanism, tarot, terapie acustică, tai chi sau yoga.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat