Înscrierile la Salonul Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu, pe ultima sută de metri

Artiștii fotografi din întreaga lume mai au la dispoziție câteva zile pentru a se înscrie la unul dintre cele mai importante evenimente culturale tradiţionale ale Sibiului: Salonul Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu, ediția a 18-a.

La ediția din acest an, tradiționala secțiune „Open” este acompaniată de secțiunea „Foto Travel”, o secțiune care oferă participanților oportunitatea de a exprima trăsăturile caracteristice sau cultura unui teren așa cum se găsesc în mod natural, fără restricții geografice.

Termenul limită de înscriere a lucrărilor ȋn concurs este 10 octombrie 2017. Înscrierile se fac online pe www.sibiuphoto.ro.

„Ne bucurăm că, și în acest an, acest eveniment captează atenția la nivel internațional, fapt care creează o puternică rezonanță, cinstind cu multă gratitudine organizatorii acestei acțiuni. Dorim să încurajăm toți iubitorii de fotografie să împărtășească cu noi trăirile lor artistice și să le prezinte în fața juriului internațional alături de participanți din peste 35 de țări”, transmit organizatorii.

Evenimentul este organizat de Fotoclubul ORIZONT şi Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu şi este finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului, Consiliul Judeţean Sibiu, Primăria municipiului Sibiu şi Consiliul Local Sibiu și este patronat de Fédération Internationale de l’Art Photographique (FIAP), Global Photographic Union (GPU), Royal Photographic Society (RPS), Images Sans Frontière (ISF), Image Colleague Society International (ICS), International Union of Photographers (IUP), Asociaţia Artiştilor Fotografi din România (AAFR).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*