Inspectoratul pentru Situații de Urgență își face subunitate la Șelimbăr

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cpt Dumitru Croitoru al județului Sibiu va avea o nouă subunitate de intervenție la Șelimbăr în cel mai scurt timp posibil.

Datorită unei foarte bune colaborări, spatial în care salvatorii își vor desfășura activitatea, va fi pus la dispoziție și amenajat de către Primăria Șelimbăr. Oficialii ISU spun că operaționalizarea noii subunități a fost fundamentată pe analiza de riscuri și vulnerabilități specifice, generate de extinderea demografică și industrială.

Noua subunitate de pompieri va fi deservită de autospeciale de intervenție și ambulanțe SMURD, încadrate cu pompieri, care vor putea raspunde în timp optim solicitărilor cetățenilor asigurând și asistența medicală de urgență, indifferent de locul și momentul unde se produce aceasta:

,, Misiunea Inspectorstului pentru Situații de Urgență Cpt Dumitru Croitoru al județului Sibiu este Acela de a sprijini comunitățile și cetățenii, de a susține și perfection capacitățile necesare protecției și intervenției și de a reduce, pe cât posibil vulnerabilitatea comunităților la riscurile la care sunt expuse,, mărturisește slt Ramona Nistor, purtător de cuvânt ISU Sibiu.


Viorica MAIER

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat