Intervenție de urgență la rețeaua de distribuție a apei din comuna Rășinari

SC Apă Canal SA Sibiu anunță că, în vederea remedierii unei avarii produse la conducta de aducțiune, în această dimineață a fost întreruptă furnizarea apei potabile  în localitatea Rășinari.

În momentul de față, echipele de intervenție au fost mobilizate la fața locului, astfel încât se estimează că reluarea furnizării va fi posibilă pentru consumatorii din  zona joasă a localității începând cu această după-amiază.

După reumplerea rezervoarelor de înmagazinare și punerea sub presiune a întregii infrastructuri de distribuție a apei, mâine dimineață zilei, toți consumatorii vor  putea beneficia de apă potabilă la parametrii normali.

Apă Canal va pune la dispoziția populației o cisternă cu apă menajeră pe strada Octavian Goga (la intersecția cu strada Andrei Șaguna, vis-a-vis  de primărie). Aceasta va staționa în zonă astăzi până la orele 20.00, iar mâine până la orele 11.00.

„SC Apă Canal SA Sibiu își cere scuze tuturor abonaților săi afectați de acest incident, produs  independent de dorința sa. Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, telverde 08008.202.202”, transmit reprezentanții operatorului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*