Investiții masive în locurile de joacă din Sibiu

Se achiziționează echipamente pentru noi locuri de joacă, iar acestea vor fi montate la anul, a anunțat primarul Astrid Fodor.

În prezent, procedura de achiziție este la stadiul de evaluare a ofertelor tehnice, iar până la sfârșitul anului se va încheia și contractul. Echipamentele vor fi amplasate în anul 2017 în următoarele 14 locații: șos. Alba Iulia, Str. Bucegi/Eftimie Murgu, Gara Turnișor, str. Nicolae Iorga secția 1 Poliție, Cartierul Tineretului, str. Oțelarilor, Aleea Iasomiei, Str. Tilișca, Aleea Haiducului, Str. Doinei, Valea Săpunului, str. Vasile Aaron, str. Siretului, Parcul Tineretului.

Valoarea estimată a investiției este de 614.978 lei.

Anul acesta a fost amenajat locul de joacă din parcul Sub Arini, valoarea investiției ridicându-se la 546.730,80 lei. Noul loc de joacă este dotat cu echipamente destinate copiilor cu vârsta între 0 și 14 ani. Acesta este amenajat sub formă de cetate, cu turnuri, platforme, punți, cățărătoare și tobogane, leagăne, un carusel, balansoare, o masă de joacă pentru apă și nisip și un leagăn pentru copiii cu dizabilități.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*