Invitație la Casa din Deal

 DSC_0649 Unul dintre restaurantele cu specific traditional românesc din Sibiu se redeschide, spre deliciul gurmanzilor. Casa din Deal atrage prin mâncărurile tradiţionale româneşti pregătite de bucătari pricepuți, dar şi prin meniul diversificat.
Situată pe pitoreasca stradă a Dealului, Casa din Deal s-a remarcat de-a lungul anilor datorită specificului său tradiţional şi al mâncărurilor autohtone preferate de gurmanzii de toate vârstele. După patru ani de funcţionare, restaurantul şi-a schimbat înfăţişarea, bucătarii dar şi strategia restaurant deschiderede management şi promovare şi revine cu un meniu diversificat şi atrăgător. Pentru iubitorii bucătăriei tradiţionale româneşti, Casa din Deal este locul perfect unde aceştia pot degusta bucate alese. Având o capacitate de 80 de locuri, restaurantul se pretează pentru organizarea de evenimente de tot felul. “Încă de la deschidere am încercat să aducem serviciile noastre la un standard ridicat. Organizăm mese festive, botezuri, majorate şi mese private precum și toată gama de evenimente. Zilnic, avem o bucătărie cu meniu diversificat, iar preparatele culinare sunt pregătite sub îndrumarea maiştrilor nostri bucătri”, explică Diana Idu, noul manager al locaţiei.
Cramă tradițională
Atracția principală a locației este cocheta cramă decorată în stil traditional românesc. Încăperea răcoroasă și intimă, are o capacitate de 20 de locuri și se pretează de minune unor evenimente de genul petrecerilor private restrânse, meselor în familie sau întâlnirilor cu prietenii. Aici puteți petrece până în zori nederanjați de nimeni.
Meniuri tradiționale
Restaurantul Casa din Deal a pregătit pentru gurmanzi un meniu diversificat, alcătuit din preparate tradiționale românești. Însă specialitățile casei sunt cele care îi vor atrage pe clienți. Cei care decid să ia masa la restaurant, pot alege între specialități precum rulada din piept de pui cu sos de ciuperci, mușchiuleț de porc împănat sau tochitura ardelenească. Crama însrestaurant 1ă, este dedicată specialităților din oaie. Aici clienții pot servi feluri precum cotletul de berbecuț cu mentă, pastrama de oaie sau ceaunul cu carne de oaie. Din meniu nu lipsesc nici ciorbele tradiționale precum cea de porc ardelenească, ciora de văcuță sau de porc țărănească, ciorba de perișoare, de legume etc.
Seri tadiţionale, cu muzică de calitate
Şi pentru că bucătăria tradiţională românească merge de minune cu muzica populară autohtonă, clienţii restaurantului Casa din Deal sunt întâmpinaţi cu muzică şi voie bună. În această locaţie sunt organizate seri tradiţionale cu program artistic susţinut de diferite ansambluri de muzicieni din împrejurimile Sibiului. ”Joia seara le propunem clienților un program artistic susținut de muzicienii din cadrul Asociației Socio-Culturale Relias”, spune Diana Idu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*