Ioan Cindrea a inaugurat parcarea staţiei de Salvare

Joi, 23 mai, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea, a inaugurat parcarea staţiei de Salvare, cu o capacitate de 61 de locuri. La eveniment au mai participat vicepreşedintele CJ, Ioan Banciu, directorul tehnic al CJ, Ioan Bădilă, directorul administrativ al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, Pavel Bichicean, constructorul şi proiectantul.

Lucrările la această investiţie, realizată cu fonduri de la Consiliul Judeţean Sibiu, au fost executate de către SC SINECON SRL într-un ritm rapid, fiind finalizată cu două luni înainte de termenul prevăzut în contract. În plus, investiţia a fost realizată cu o economie de aproape 33% faţă de valoarea stabilită iniţial.

Prin realizarea acestui obiectiv punem în valoarea patrimoniul Consiliului Judeţean Sibiu şi transmitem din nou un semnal că prioritatea zero a Consiliului Judeţean Sibiu este sănătatea. Această parcare va fi dată în administrarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă şi va reprezenta o importantă sursă de venit. Toţi banii încasaţi vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de medicamente”, a declarat Ioan Cindrea.

Taxa pentru parcare este de 1 leu/oră , primele 5 minute fiind gratuite. Deja au fost primite 40 de solicitări pentru abonamente zilnice din partea angajaţilor clinicii medicale private situate din imediata apropiere a parcării.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*