ÎPS Laurențiu, cetățean de onoare al județului Sibiu

STREZA SI CINDREAÎnaltpreasfinţitul Părinte Laurenţiu Streza, arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului, a devenit cetățean de onoare al județului Sibiu, prin votul unanim al consilierilor județeni.

Actul Laudatio a fost citit de pr. prof. dr. Aurel Pavel, decanul Facultății de Teologie „Andrei Șaguna“ din Sibiu. „Este o onoare pentru noi, ca reprezentanți ai locuitorilor județului Sibiu să vă conferim acest titlu ca o recunoaștere a întregii activități. Urez Înaltpreasfinției sale viață lungă și sănătoasă pentru a putea duce mai departe lucrarea lui Dumnezeu, în folosul nostru, al tuturor“, a transmis Ioan Cindrea, președintele Consiliului Județean Sibiu, care a înmânat în fața consilierilor și a numeroși invitați diploma și placheta care conferă titlul.


La rândul său, ÎPS Laurențiu Streza a spus: „Vreau să vă mulțumesc pentru încrederea, cinstea și onoarea primite acum. Se datorează lui Dumnezeu, cel care rânduiește totul. Cinstea se cuvine Lui și Bisericii. Realizările mele s-au făcut în colaborare cu personalități, cu prieteni, cu oameni care m-au ajutat, m-au sfătuit, m-au îndrumat. Acum județul Sibiu mă cinstește printr-un act oficial, ceea ce înseamnă că obligația mea e și mai mare pentru viitor. Cinstea, diploma, dați-mi voie să le împart cu toți cei alături de mine, slujitori ai bisericii și colaboratori ai mei împreună cu care lucrez întru cinstirea bunului Dumnezeu“.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*