Îşi caută scuterul furat pe Facebook

 

În încercarea de a-şi recupera scuterul dispărut din faţa blocului, un sibian a ales o metodă inedită de a-şi face public necazul. A realizat o pagină de Facebook în care cere ajutorul prietenilor „virtuali”. Anunţul sună aşa: „Scooterul este un PEGEOT v-click albastru cu argintiu, un semn care îl face IMOPSIBIL DE CONFUNDAT este faptul că este îndoit de la mijloc, a fost furat pe data de 7 august ora 13:30, din faţa blocului unde locuiesc, cartier Ştrand. Serier de şasiu LAEAGZ4808B281299, serie de motor 31345167. Cine are ceva informaţii este rugat să sune la 0758953254 sau la Poliţie. Mi-ar fi de folos dacă ar fi binevoitori care să distribuie evenimentul pentru a mă ajuta să îmi recuperez vehiculul. Vă mulţumesc!“.

 

Primul suspect

 

Vestea s-a răspândit repede printre prietenii lui George, iar primele reacţii nu au întârziat să apară: „Am văzut azi unul albastru de la Peugeot, nu am avut timp să remarc detaliile dacă era îndoit“, a scris unul dintre vizitatorii paginii. Tânărul îl bănuieşte de furt pe un vecin în vârstă de 19 ani, cu care a mai avut probleme. „Îl suspectez ca principal făptaş pe un vecin cu probleme sociale care mi-a mai furat în trecut nişte calorifere de la uşă. Este posibil să nu fi fost el, dar cu certitudine cineva din anturajul lui. Am depus şi o reclamaţie la Poliţie, dar nu e suficient să stau să aştept să pice din cer, mă simt dator să fac ceea ce îmi stă în putinţă“, a mărturisit sibianul.

 

Adevărul iese la iveală

 

Tânărul susţine că a mai apelat cu succes la reţeaua de socializare. „De obicei, când îmi propun un lucru caut toate resursele şi modurile pentru a reuşi. Anul trecut, tot aşa, cu ajutorul unei pagini pe Facebook, mi-am recuperat câinele“, povesteşte George.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*