Jucăriada lui Moș Crăciun

Cei mai mici dintre sibieni sunt invitaţi în zilele de 6 şi 7 decembrie să se distreze la Jucărida lui Moş Crăciun. Evenimentul se va desfăşura la la Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu.

foto jucariada

Jucăriada lui Moș Crăciun este primul festival al copiilor organizat în Sibiu de Magic Hands Studio, dedicat în totalitate jocului, creativității, activităților educative, dansului și mai ales prieteniei. Evenimentul, care se va desfăşura în zilele de 6 şi 7 decembrie la Forumul Democrat al Germanilor şi îşi propune să aducă un prilej de bucurie copiilor, o oportunitate de dezvoltare pentru părinţi, copii şi cadre didactice. “Fiecare prichindel este rugat să aducă o jucărie care poate fi donată copiilor mai puţin norocoşi iar dacă îi e greu să se despartă de ea, îi dăm noi alta, pe care o vom confecţiona în Atelierul lui Moș Crăciun”, explică Anda Suciu – Event Manager Magic Hands Studio.

Evenimentul promite participanţilor două zile de poveste, din care nu vor lipsi jocurile, concursurile, ateliere de creaţie, muzica live, atelierele de dans și limbi străine, proiecții de filme pentru copii, atelier de caricaturi, loc de joacă, stand de carte și lego, zonă de ceai pentru părinți, precum şi o serie întreagă de alte surprize pregătite de echipa Magic Hands Studio. Proiecţiile vor avea loc în Sala Mică a Forumului Democrat al Germanilor din România, a cărei capacitate este de 50-60 de locuri, iar înscrierile se vor fac în prealabil la adresa de email atelierulmagic@gmail.com. Activităţile care vor avea parte în cadrul festivalului solicită şi stimulează materialul creativ pe care fiecare copil îl posedă în mod nativ, evidenţiindu-l prin activităţi ce au la bază fundamentul artistic şi imaginativ. Copiii îşi dezvoltă încrederea în sine şi deprind aptitudini de comunicare şi relaţionare în mod natural, prin forţe proprii.

Organizatorii evenimentului îi invită pe copii să participle la un concurs de tablouri. “Lansăm invitaţia tuturor copilaşilor din grădiniţe şi ciclul primar de a participa la concursul de tablouri cu tema “Cadoul magic așteptat de la Moș Crăciun”, a cărui jurizare şi premiere va avea loc în cadrul Jucăriadei. Tablourile vor fi depuse până cel târziu 1 decembrie în cadrul Librăriei Habitus (Piața Mică nr.4), în urna special amenajată. Fiecare tablou va avea înscris în mod obligatoriu numele copilului, grădiniţa/şcoala şi un telefon de contact”, conchide Anda Suciu. Jucăriada lui Moș Crăciun este un eveniment dedicat în totalitate copiilor pentru că noi credem în dorinţa lor de a se descoperi pe ei înşişi creând, interacţionând cu cei din jur, bucurându-se şi jucându-se, îndemnaţi fiind atât de spiritul copilăriei și, mai ales, de spiritul Sărbătorilor.

Foto: Cei mici sunt invitaţi să participle la un concurs de tablouri cu tema “Cadoul magic așteptat de la Moș Crăciun”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*