Kevin Capers și-a luat rămas bun de la Sibiu

Kevin Capers a fost astăzi la antrenament, la Sala Transilvania, pentru a se revedea cu coechipierii, înaintea plecării în Statele Unite ale Americii, acolo unde va fi supus intervenției chirurgicale la genunchiul stâng.

Americanul de 24 de ani a luat decizia de a se opera peste ocean și va reveni la echipă, imediat ce starea de sănătate îi va permite. Acesta urmează să fie investigat de medici si supus unei intervenții chirurgicale, după ce, în partida cu CSM Steaua Eximbank a suferit o accidentare gravă, de ruptură de ligamente, la genunchiul stâng. Diagnosticul pus de medici urmează să îl țină departe de parchet o bună bucată de vreme.

”Dr. Larry Padgett este cel care mă va opera, un medic renumit care colaborează cu mai multe spitale, inclusiv Heart of Florida Regional Medical Center și Winter Haven Hospital. Am decis să mă operez acasă, avându-mi familia aproape. Chiar dacă sunt de puțin timp la Sibiu, m-am bucurat de fiecare minut petrecut aici. Avem unii dintre cei mai devotați fani aici, un club și colegi de echipă extraordinari. Le doresc mult succes colegilor și sunt sigur că vor reuși să facă lucruri minunate. Promit să urmăresc fiecare meci”, a spus Kevin Capers.

„Kevin a făcut o serie de investigații în România și a fost văzut de mai mulți medici, dar în final jucătorul a decis să plece în Statele Unite pentru intervenția chirurgicală. Credem că este cea mai bună decizie și sperăm ca refacerea să fie cât mai rapidă. Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cu toții înapoi, în sânul echipei”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

După intervenția chirurgicală, Capers va urma un amplu program de recuperare și doar apoi va putea reveni la antrenamente.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat