La un pas de închidere, din cauza unei greșeli de calcul!

Guvernul a reconsiderat situația hospice-ului pentru copii “Dr. Carl Wolff” din Sibiu, singurul centru din România pentru copiii bolnavi aflați în fază terminală.

Hospice-ul era la un pas de desființare, după ce autoritățile au cerut nu mai puțin de 54.000 de lei pentru prelungirea acreditării instituției. La câteva zile după ce situația a fost relatată de Mesagerul de Sibiu, reprezentanții asociației „Dr. Carl Wolff” au anunțat că Guvernul își regândește decizia.

„Ca urmare a sesizării Guvernului asupra faptului că ne aflăm în imposibilitatea de a plăti suma cerută de către Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate (ANMCS) pentru reacreditarea Centrului de Îngrijire Paliativă Hospice din cadrul Asociaţiei «Dr. Carl Wolff» a Bisericii Evanghelice C.A. din România, centru finanţat în special din donaţii, am fost contactaţi de reprezentanţii ANMCS. În urma discuțiilor purtate, s-a constatat că este vorba de o greșeală de calcul care se va remedia. În momentul în care primim decizia, în care este menţionată suma recalculată pentru a fi plătită pentru reacreditare, o vom face publică”, ne-a declarat Ortrun Rhein, din partea Asociaţiei „Dr. Carl Wolff”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*