Laptele și cornul le vor fi livrate elevilor sibieni de două firme din Timiș și Gorj

Începând din 11 septembrie, asocierea de firme Lactate BICOS SRL – SC Achiziție și Dezvoltare SRL va furniza pachetul lapte-corn tuturor elevilor din județul Sibiu, din clasele 0 – VIII și preșcolarilor din grădinițele cu program normal (4 ore).

Această asociere a câștigat licitația organizată de Consiliul Județean Sibiu pentru cele 6 loturi în care a fost împărțit județul Sibiu – municipiul Sibiu, Mărginimea Sibiului, Țara Oltului, Valea Hârtibaciului, Țara Secașelor, Valea Târnavelor – a declarat Ioana Căpățână, purtătoarea de cuvânt a Consiliului Județean. pentru Mesagerul de Sibiu.

Contractul a fost semnat în data de 16 august, valoarea pachetului fiind de 1,07 lei fără TVA. Numărul estimat de elevi care vor beneficia în anul școlar 2017-2018 de lapte corn este de aproximativ 42.000, iar numărul de zile de școală este de 167, a mai precizat sursa citată. Valoarea estimată a contractului a fost de 7,9 milioane lei fără TVA.

Producătorul de produse lactate este SC Lactate BICOS SRL, din comuna Orțișoara, județul Timiș, iar producătorul de produse de panificație SC SUCCES NIC COM SRL este din Târgu Jiu. În cazul în care se vor distribui biscuiți, aceștia vor fi produși de SC BISCOTTO SRL din comuna Sânmihaiu Român, județul Timiș, a mai adăugat sursa citată.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*