Laurențiu Reghecampf scutură băncile Ligii 1

Proaspăt reîntors în țară după ce a antrenat în Arabia Saudită formația Al-Hilal, Laurențiu Reghecampf pune pe jar mai mulți antrenori din Liga 1.

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a declarat, ieri, că nu a discutat cu finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, despre o posibilă revenire a sa pe banca tehnică a grupării care și-a schimbat numele în FCSB. „Despre Steaua nu am cum să vorbesc de rău sau despre oamenii de acolo. Nu dau târcoale echipei acum, după ce eu am plătit să plec de acolo. Am vorbit de câteva ori cu patronul, dar nu am vorbit despre o revenire. Steaua va fi campioană şi ăsta e meritul lui Gâlcă. Nu e nicio problemă dacă a pierdut un meci acasă, se întâmplă oricui. Nu cred că e cazul să analizăm asta acum, echipa trebuie lăsată să joace în continuare”, a spus Reghecampf, potrivit sptfm.ro.

Reghecampf a negat și informaţiile potrivit cărora ar urma să preia conducerea tehnică a Universităţii Cluj, unde ar urma să-l înlocuiască pe George Ogăraru. „Nu este adevărată informaţia cum că aş alege pe U Cluj. Sunt prieten cu Florian Walter, dar nu am discutat acest aspect. Nu cred că se pune problema de a fi schimbat George, chiar dacă a pierdut categoric în faţa ASA-ului”, a completat Reghecampf, care a precizat că va pleca într-un concediu de o săptămână.

Relaţia de prietenie dintre familia Reghecampf şi Florian Walter este una foarte strînsă. Patronul Universităţii Cluj a fost prezent la mai multe meciuri ale lui Reghe în Arabia Saudită, iar de cîteva ori s-a îmbrăcat şi în şeic.

Antrenorul echipei Steaua, Constantin Gâlcă, a declarat, ieri, la finalul partidei cu Rapid, scor 0-1, din prima etapă a returului că ştie de faptul că fostul tehnician al bucureştenilor, Laurenţiu Reghecampf, dă „târcoale” pentru a prelua din nou conducerea tehnică.

Formaţia Rapid Bucureşti a învins, ieri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Steaua, în derbiul etapei a XVIII-a a Ligii I, unicul gol al meciului fiind marcat de Marcel Gecov, în minutul 60.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*