Liberalii sibieni vor să recruteze tineri

De Ziua Tineretului, TNL Sibiu a lansat campania “Noi suntem voi”, un proiect care își propune să recruteze tineri cu potențial, competenți, profesioniști veritabili în domeniile lor de activitate și care își doresc să schimbe fața politicii.

„Nu pretindem că PNL este un partid perfect, dar este singurul partid de Dreapta din România și principala forță a Opoziției. Cele mai recente acțiuni dovedesc acest lucru: de la sesizările PNL admise la CCR în cazul modificărilor la legile justiției, până la inițiativele legislative în sprijinul mediului privat. Tineretul Național Liberal a dovedit că este la fel de activ: a sancționat public fiecare inițiativă aberantă a guvernelor PSD cu efect asupra tinerilor și a inițiat proiecte de promovare a tinerilor cu potențial de a stimula inovarea în cadrul administrațiilor locale precum Smart Administration Summer Camp sau “Fabrica de Viitor” – proiect care își propune să creeze un mediu de interconectare între profesioniști din diverse domenii și tineri. Suntem deschiși la noi idei și cei mai valoroși tineri își pot atinge potențialul alături de noi.

Vom iniția o campanie stradală de informare care să arate tinerilor de ce trebuie să se implice în politică alături de TNL, vom organiza dezbateri publice în cadrul organizațiilor de tineret pe teme de interes național sau cu impact local, vom demara și o campanie online, pe rețelele sociale, și vom pune la dispoziție locuri în comisiile noastre de specialitate pentru cei care doresc să se implice într-un anumit domeniu”, a anunțat Gheorghe Sterp, președintele TNL Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*