Licitație pentru modernizarea unui drum județean

Consiliul Județean Sibiu a anunțat licitația pentru modernizarea a 15 km din drumul județean DJ 106 T Ocna Sibiului – Topârcea – intersecție DJ 106 G Ludoș.

Instituția județului va demara în această vară lucrările de modernizare a șoselei, în lungime de aproximativ 15 km. Lucrările includ și reabilitarea podului peste Valea Rîura, km 8 + 607, situat în localitatea Topârcea. Firmele interesate să realizeze această investiție își pot depune oferta pentru servicii de proiectare și execuție pentru obiectivul “Modernizare drum județean DJ 106 T Ocna Sibiului – Topârcea – intersecție DJ 106 G (Ludoș), km 0+494 – 15+331” până în data de 14 mai, în SEAP. Valoarea estimată a contractului de proiectare și execuție este de 21,1 milioane de lei fără TVA.

Durata de finalizare a lucrărilor este de două luni pentru proiectare și 22 de luni pentru execuție, investiția trebuind realizată până la sfârșitul anului 2020.

Sursa de finanțare pentru modernizarea drumului județean o reprezintă fondurile atrase de Consiliul Județean Sibiu prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).


Cosmin PAL

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*