Locuri de muncă pentru studenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu anunţă organizarea selecției pentru studenții care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni).

Pot participa studenții cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune sau foarte bune de limba germană.

30 de posturi

Pentru anul 2019, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producția industrială și în domeniul serviciilor. Studenții care au domiciliul în Sibiu sau sunt înregistrați la o instituție de învățământ superior din acest județ se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Sibiu, str. Morilor nr. 51 A, în vederea înregistrării dosarelor. Înregistrarea se va desfășura până pe 14 februarie, în intervalul luni – joi, orele 9.30 – 15.30 și vineri, orele 9.30 – 12.30.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare înregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora pot fi solicitate la numerele de telefon 0269.210.882 int. 119, sau se găsesc pe site-ul Agenției Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, sb.anofm.ro.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*