Locuri gratuite în tabere pentru studenţii cu rezultate bune

Ministerul Tineretului şi Sportului organizează, prin Casele de Cultură ale Studenţilor, în perioada vacanţei de vară Programul Naţional „Tabere Studenţeşti” 2019.

Ȋn cadrul programului, studenţii cu rezultate bune la ȋnvățătură și cei care activează într-un cadru organizat și participă la diverse manifestări culturale, artistice, ştiinţifice, sportive sau de voluntariat, se pot bucura de locuri gratuite în tabere la munte și la mare. Beneficiarii locurilor gratuite ȋn tabere sunt ȋn număr de 271, aceștia fiind studenți la Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, Academia Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu și studenții care activează ȋn cadrul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

”A devenit deja o tradiție ca Ministerul Tineretului și Sportului, prin Casa de Cultură a Studenților Sibiu să ofere pentru sezonul estival (30.07 – 03.09.2019) tabere gratuite la mare și la munte. După un an plin de examene, proiecte, dar și concursuri și festivaluri, oportunitatea de a merge ȋntr-o vacanță gratuită este mai mult decât așteptată de către tinerii studenți din Sibiu”, a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*