LOVITURĂ DE TEATRU la FC Hermannstadt

Cel mai de succes președinte de club din istoria recentă a Ligii 1 preia FC Hermannstadt, potrivit presei sportive centrale.

La 65 de ani, Iuliu Mureșan s-a întors de azi în fotbalul românesc, în fruntea lui FC Hermannstadt, relatează GSP și Fanatik.

Cele două publicații sportive anunță că Iuliu Mureșan și Hermannstadt au finalizat cu succes tratativele, iar fostul președinte de la CFR Cluj este de azi director executiv al clubului de pe Cibin. Se pare că el a semnat un contract pe 3 ani. Mureșan vine la Sibiu însoțit de Răzvan Zamfir, cel care a fost director sportiv în Gruia, supranumit „Moggi de România”, grație relațiilor sale controversate din culisele fotbalului românesc.

„Vrem să ne întărim cu Iuliu Mureșan. Eu voi rămâne președintele clubului și sunt și în Consiliul de Administrație. Dorim să facem o echipă puternică începând cu sezonul viitor”, a confirmat oficial mutarea Teodor Birț, președintele clubului sibian, pentru GSP.ro.

Aducerile lui Iuliu Mureșan și Răzvan Zamfir ar putea crea tensiuni în interiorul clubului, având în vedere că cei doi nu au o relație deloc bună cu antrenorul Vasile Miriuță, adaugă sursa citată.

FC Hermannstadt se află pe locul 6 din 8, de baraj la retrogradare, în play-out. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*