Lucrări de igienizare a rezervoarelor la Uzina de apă „Dumbrava”, cu posibile scăderi de presiune

robinet-apaSC”Apă Canal” SA Sibiu anunţă că în perioada 31 iulie – 4 august, vor avea loc spălări şi igienizări a două rezervoare compensatoare de la Uzina de apă „Dumbrava” din Sibiu. Lucrările au ca scop asigurarea calităţii apei şi sunt executate conform graficelor impuse de legislaţia din domeniu.

Pe durata lucrărilor, în perioadele cu vârfuri de consum, sunt posibile scăderi de presiune pentru consumatorii din  Zona Industrială Vest, cartierul Valea Aurie, zona străzilor Siretului, Rahovei și Semaforului, precum şi în localităţile Şelimbăr (inclusiv Shopping City), Mohu, Bungard, Veştem, Cristian, Şura Mică, Ocna Sibiului, Loamneș, Mândra, Păuca și Presaca.

Consumatorii din zonele și localitățile menţionate sunt rugaţi utilizeze apa cu economie, evitând udatul grădinilor, gazonului, umplerea piscinelor etc .

Pentru suplimentarea aportului de apă în zonele afectate, „Apă Canal” va face manevrele necesare pe reţelele adiacente, însă un consum exagerat va duce la scăderea presiunii în perioadele cu vârfuri de consum.

Lucrările vor fi încheiate joi, 4 august, când, începând cu orele 08,oo, furnizarea apei se va face la parametrii normali.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, Telverde. 08008.202.202.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*