Lucrări la reţelele de apă, canal şi gaz pe noi străzi

În primele zile ale lunii iunie demarează noi lucrări la reţele. Vă prezentăm mai jos o situaţie pe scurt:

Societatea de gaz va interveni de luni, 3 iunie, pe strada Râului, pe tronsonul dintre strada Gladiolelor şi strada Metalurgiştilor, pentru reabilitarea reţelei proprii. Lucrările vor fi executate în zona de parcări şi în zona verde, dar şoferii sunt rugaţi să circule cu atenţie pe această porţiune.

 

Lucrările la reţeaua de gaz continuă pe strada Hegel, iar din 3 iunie constructorul va înlocui conducta şi pe strada Budislav, o ramificaţie a străzii Hegel. Din 10 iunie se vor executa aceleaşi lucrări şi pe strada Fraţii Grachi, o altă ramificaţie a străzii Hegel.

Strada Lupeni va intra şi aceasta în lucru din 3 iunie până la 1 august. Pe această stradă se va înlocui conducta de canal, lucrările urmând să fie executate sub trafic. Lucrările vor începe de la intersecţia cu strada Moara de Scoarţă.

Pe strada Aleea Haiducului va fi de asemenea înlocuită conducta de apă Pentru execuţia acestor lucrări şi datorită lăţimii mici a acestei străzi este necesară închiderea traficului în perioada 3-20 iunie.

Mirela Gligore

Şef Serviciu de Presă şi Comunicare

 

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat