Lucrările la rețeaua de apă vor afecta mai multe cartiere din Sibiu

Marți, 10 martie, în intervalul orar 08-23, Apă Canal S.A. va efectua lucrări de reparație la conducta de transport Premo DN 800 din zona străzii Săcel.

“Pe perioada intervenției se va înregistra o puternică reducere a presiunii apei în cartiertele: Ștrand I si II, Lazaret, Reșița, Gușterița, zonele Lupeni, Oțelarilor, Ștefan cel Mare (blocuri), Zona Industrială Est, zona cuprinsă în perimetrul Șoseaua Alba Iulia – Turismului – Neculce – Malului, precum și în Orașul de Jos (Piața Cibin, Turnului, 9 Mai, Constituției, Piața Gării, Regele Ferdinand, Uzinei, Parcul Tineretului, Hermann Oberth, Fabricii)”, anunță reprezentanții Apă Canal Sibiu.

De asemenea, există posibilitatea ca unele zone să rămână fără apă în timpul lucrărilor. Din acest motiv, abonații din zonele menționate sunt sfătuiți să-și asigure rezerve suficiente de apă. “Apă Canal Sibiu SA a pregătit autospeciale cu apă de utilizare menajeră ce se va deplasa la solicitările primite prin Dispecerat. La reluarea furnizării este posibil ca in unele din zonele afectate să apară o ușoară creștere a turbidității, situație în care abonații sunt rugați să sune la Dispecerat în vederea luării măsurilor de remediere”, informează operatorul de apă.

Mai multe informații puteți afla la Dispeceratul instituției: tel. 0269.222.777, telverde 08008.202.202.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*