Lui Pelici îi e frică de Chindia: „E un derbi. Întâlnim poate cea mai omogenă echipă din Liga 2”!

Echipa sibiană revine pe teren propriu pentru derbiul cu Chindia Târgoviște, ocupanta locului 3 în clasamentul eșalonului secund după 15 etape.  Jucătorii „alb-roșii” continuă să ocupe fotoliul de lider și au nevoie de un nou succes pentru a se menține pe același loc.Antrenorul principal al FC Hermannstadt, Alexandru Pelici, a declarat, înaintea partidei cu Chindia, programat astăzi, de la ora 11.30, că jucătorii săi vor avea de înfruntat „cea mai omogenă echipă din Liga 2”. Formația din Târgoviște are cea mai bună apărare din campionat, primind doar 6 goluri în 15 partide. Pelici speră ca FC Hermannstadt să obțină încă o victorie, pentru a rămâne pe primul loc. Tehnicianul „alb-roșiilor” a mai spus că nu are probleme deosebite de lot. „FC Hermannstadt – Chindia este un derbi. Joacă echipa de pe primul loc cu cea de pe locul 3. E un meci foarte important pentru noi, pentru economia imediată a acestui campionat. Putem să ne desprindem la 6 puncte sau, în cel mai nefericit scenariu pentru noi, putem ajunge pe locul 3 de pe locul 1. Orice e posibil! Întâlnim poate cea mai omogenă echipă din Liga 2, o echipă care joacă de mult timp împreună, cu jucători valoroși, care an de an s-a bătut la primele locuri. Cu siguranță va fi un meci interesant. Chindia e o echipă care își etalează omogenitatea prin numărul de goluri primite. Este pe primul loc la acest capitol, are cea mai bună apărare, dacă poate fi vorba de apărare, pentru că nu doar jucătorii din defensivă apără poarta, ci toată echipa. Va fi un meci interesant! Sperăm să câștigăm, așa cum ne propunem să câștigăm fiecare joc. Sunt mici semne de întrebare vizavi de starea de sănătate a unor jucători, semne care pot deveni mari, dacă nu se rezolvă”, a declarat Pelici.

Pelici a făcut un apel la adresa suporterilor, îndemnându-i să vină în tribunele Stadionului Municipal în număr cât mai mare, în speranța că, la final, vor sărbători împreună un nou succes: „Vă așteptăm în număr cât mai mare la stadion, mai ales la acest joc. Avem nevoie de dvs. Vom face tot posibilul să vă aducem bucurii, așa cum am făcut-o de fiecare dată la jocurile de acasă, cel puțin. Ne dorim să fie o atmosferă frumoasă, iar la final să ne bucurăm împreună. Vă așteptăm la stadion!”.

Începând de azi, suporterii echipei sibiene vor putea achiziționa materiale promoționale cu însemnele FC Hermannstadt din Fan-Shop-ul deschis în incinta Stadionului Municipal.

Antrenorul echipei sibiene a vorbit și despre adversarul din optimile de finală ale Cupei României, Juventus București: „Va fi un moment în care ne putem da seama dacă suntem pregătiți pentru confrutările de Liga 1. E al doilea joc împotriva unei echipe din primul eșalon. Ne poate arăta dacă meciul cu Voluntariul a fost doar autodepășire sau chiar putem pune probleme oricărei echipe din Liga 1. Chiar dacă Juventus e în coada clasamentului în Liga 1, are în componență jucători valoroși”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*