Luna Copiilor la Arena Platoș

În fiecare miercuri, la Arena Platoș este Junior Day

Promoția se desfășoară între 16 ianuarie și 27 februarie

Program adresat tinerilor până în 18 ani

 

Copiii care vor să învețe tainele schiului au mai bine de o lună de promoții la Arena Platoș. Între 16 ianuarie și 27 februarie 2013, în fiecare zi de miercuri este Junior Day. Copiii au reduceri la toate serviciile oferite de complexul de schi și snowboard din Păltiniș. „Suntem un complex adresat în principal familiilor. Întregul concept al Arenei Platoș se adresează lor, iar prin această promoție vrem să încurajăm cât de mult se poate copiii. Ne dorim ca ei să petreacă mai mult timp la munte, în aerul ozonat al Păltinișului, care e sănătate curată. Și în același timp să învețe un sport care se dezvoltă tot mai mult în România”, spune Sigrid Freinademetz, unul dintre acționarii complexului de schi și snowboard.

Promoția este împărțită în două categorii, pentru copii până la 12 ani și copii ce trec de această vârstă. Primii dintre ei au o reducere substanțială la cardurile de zi, care costă doar 25 de lei în timp ce pentru copiii de peste 12 ani, cardurile de zi costă 35 de lei. Închirierea de echipament mici costă doar 10 lei, același preț fiind și pentru o oră de antrenament cu instructorii Arena Platoș. „Ca să nu afecteze în vreun fel programul educațional al copiilor am decis ca Junior Day să se desfășoare între orele 14 și 22”, mai spune Sigrid Freinademetz.

În parteneriat cu Tursib, Arena Platoș pune la dispoziția copiilor transport cu autobuzul între Sibiu și Păltiniș. Cursele pleacă din Sibiu la orele 11, 16 și 19 iar de la Arena Platoș înapoi spre Sibiu la orele 17:30 și 20:30. Biletul pentru o călătorie costă 9 lei.

 

Pentru mai multe detalii

Cristina Badiu

cristina.badiu@arenaplatos.ro

0731270887

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*