Măgura 4×4 Offroad Challenge ia startul la Cisnădioara

Clubul Sportiv Offroad Sibiu organizează, în premieră la Cisnădioara, un concurs pentru iubitorii de adrenalină, mașini 4×4 și natură, prin care își propune să promoveze zona pitorească a Măgurei și mașinile 4×4.

Indiferent de condițiile meteo, pe durata celor două zile, pe 14 și 15 noiembrie, sunt așteptate peste 60 de echipaje din toate părțile țării să se înscrie la acest concurs pregătit în detaliu de echipa CS Offroad Sibiu, la care organizatorii vor înmâna tuturor participanților care vor trece linia de finish diplome de participare, iar câștigătorilor trofeul de învingători plus cadouri surpriză.

20151008120703 (1)

Concursul “Măgura 4×4 Offroad Challenge” e structurat în două clase principale și anume AUTO – Standard/Open și ATV/Quad – Standard, iar aceștia se vor duela în prima zi în pădure, ca mai apoi, în a doua zi, să își etaleze abilitățile într-un Trial în fața spectatorilor în Cisnădioara, la vechiul poligon. Pentru traseul din pădure, participanții vor primi înainte de start roadbook-uri pentru a putea parcurge traseul concursului unde măiestria pilotului se va vedea după abilitatea copilotului de a citi harta.

One Comment

  1. Marcel Ivan says:

    Salutare baieti. Imi place ca faceti ceva diferit o sa fac tot posibilul sa fiu prezent la trial. Succes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*