Mai bine mai târziu decât niciodată! Spărgători de locuințe prinși după ce au dat iama în Șelimbăr

Proprietarii a patru imobile din Șelimbăr au reclamat că, în noaptea de 25/26 februarie, persoane necunoscute au pătruns în locuințele în construcție și au furat bunuri în valoare totală de 25.000 de lei.

După cercetările făcute de polițiștii șelimbăreni s-a ajuns la concluzia că hoții ar fi doi bărbați, în vârstă de 26, respectiv 37 de ani, domiciliați în județul Caraș – Severin.

Datorită schimbului de informații cu polițiști din cadrul mai multor inspectorate de poliție din țară, s-a stabilit faptul că cei doi bărbați sunt bănuiți de furturi din locuință în mai multe județe, iar în urma perchezițiilor făcute de polițiștii bihoreni la locuințele unor persoane din județul Caraș – Severin au fost identificate bunuri furate în Sibiu și Bihor.

Mare parte din bunurile reclamate ca furate din Șelimbăr au fost astfel recuperate.

Alaltăieri, polițiștii din Șelimbăr au făcut o percheziție la locuința suspectului în vârstă de 26 de ani, bărbatul fiind audiat și ulterior reținut de polițiștii sibieni 24 de ore pe bază de ordonanță.

De asemenea, la aceeași dată, polițiștii bihoreni au reținut pentru 24 de ore față bărbatul în vârstă de 37 de ani, bănuit de furturi din locuință în Sântandrei, județul Bihor.

Ieri, cei doi au fost prezentați instanțelor competente care au dispus arestarea lor preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*