Mall de 100 milioane de euro în centrul Sibiului

Centrul comercial Promenada, deținut de fondul de investiții NEPI Rockcastle, și-a deschis porțile pentru sibieni. Situat în zona centrului vechi, acesta este primul mall deschis în municipiul Sibiu. În urma investiției de 100 milioane de euro, noul complex găzduiește peste 150 de magazine și spații comerciale, ce acoperă toate categoriile de produse și servicii, cel mai nou concept de hypermarket Kaufland – primul al rețelei inaugurat într-un mall, primul multiplex din oraș și peste 2.600 mp de food court.

Promenada Sibiu se desfășoară pe patru niveluri și dispune de o suprafață închiriabilă de 42.200 de metri pătrați, ocupată în prezent în proporție de peste 99%. Proiectul prevede 1.600 de locuri de parcare, dispuse pe patru niveluri. Dintre acestea, 400 sunt situate la nivelul 2, cu acces direct la zona de food court și cinematograf.

Un nou standard

„Promenada Sibiu este un centru comercial de ultimă generație, un nou standard pentru retailul românesc și un reper de arhitectură pentru industria de profil. Prin Promenada Sibiu, vom oferi o nouă imagine orașului, ce va atrage nu doar localnici, dar și vizitatori din regiune și, bineînțeles, turiști. Am acordat o atenție deosebită mixului comercial cu cel de divertisment, pentru că a merge la mall nu mai este doar acea activitate clasică, dedicată cumpărăturilor de haine. În 2019 este o destinație de entertainment, de noi descoperiri culinare sau de petreceri, alături de prieteni și familie”, a declarat, la inaugurare, Dorinel Udma, Center Manager Promenada Sibiu și Asset Management NEPI Rockcastle.

Investiţie oportună

La rândul său, primarul Astrid Fodor a declarat că nivelul de trai în oraş este ridicat, dovadă că „există locuri de muncă cu salarii decente”. „Nivelul de trai în Sibiu este unul ridicat. Locuri de muncă există cu salarii decente şi cred că sibienii doresc să îşi cheltuie banii pe produse de calitate”, a spus edilul-șef, care a arătat că deschiderea unui centru comercial în zona centrală a Sibiului este ceva bun pentru localnici şi turişti. „Pentru Sibiul economic, un centru comercial premium este o investiţie oportună. Pentru sibieni este o necesitate pentru că este primul centru comercial de acest gen care se deschide în oraşul nostru. Mai mult, se deschide în inima Sibiului, poţi să ajungi din orice zonă a Sibiului foarte facil către acest mall”, a adăugat Fodor.

Oferte promoționale și surprize

Inaugurarea Promenada Sibiu aduce nu doar cel mai modern centru comercial din regiune, cu branduri internaționale în premieră, dar și zile pline de distracție și surprize pentru toată lumea. Astfel în perioada 15 – 17 noiembrie, în intervalul orar 10.00 – 22.00, vizitatorii care vor trece pragul centrului comercial se vor bucura de numeroase oferte speciale și promoții pregătite de magazine, precum și de o serie de evenimente speciale.

Vizitatorii vor fi provocați să zâmbească de către bufonii regali, cu trucurile lor prin care reușesc ca, din lucruri mici, neimportante, să improvizeze momente uimitoare. Cele mai cool selfie-uri își vor găsi locul în cabina foto cu pictură de lumini, în timp ce colivia gigant va găzdui spectacole de acrobație, adevărate demonstrații de echilibru și siguranță, în zilele de 16 și 17 noiembrie. Peretele cameleonic îi va provoca pe vizitatori să-și testeze atenția și să descopere personaje bine camuflate, iar trupele de LED Robots si toboșari vor mărșălui pe holurile Promenada, pentru a completa atmosfera aniversară cu muzica și mișcările lor.

Nici cei mai mici vizitatori nu sunt uitați, primele zile de Promenada Sibiu înseamnă și sesiuni creative de pictură pe față și baloane modelate în cele mai haioase forme, la cererea micuților specialiști. Totul se petrece în intervalul orar 16.00 – 19.00.

Cel mai tare cinematograf din oraș

După o investiție de 4 milioane de euro, CineGold deschide în Promenada Sibiu primul cinematograf multiplex, cu nouă săli de proiecție, 1.400 de locuri, sunet și imagine de cea mai înaltă calitate, cele mai noi filme și posibilitatea de a găzdui evenimente diverse.

Biletele vor putea fi achiziționate împreună cu popcornul și răcoritoarele de la casele de bilete din incinta cinematografului, de la ATM-urile instalate la intrare în cinema sau de pe website-ul operatorului, dar și din aplicațiile dedicate, ce vor putea fi downloadate gratuit.


Cosmin PAL

One Comment

  1. Dorina says:

    IESITI LA VOT SI VOTATI ROMANCA ORTODOXA.NEAMTUL S-A PLIMBAT SI A FOST NUMAI IN CONCEDII SI NU A FACUT NIMIC PENTRU TARA!
    VOTATI ROMANCA ORTODOXA!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*