Managementul sportiv al Red Bull Sea to Sky este făcut de Xventure, organizatorul Red Bull Romaniacs

Weekendul acesta (20-21 octombrie) se desfășoară a doua ediție a Red Bull Sea to Sky – Kemer, Turcia, competiție ce debutează pe malul Mediteranei și se încheie pe munte, la 2.365 m. Managementul sportiv al competiției este făcut de echipa care de nouă ani organizează la Sibiu cel mai dificil raliu hard enduro din lume, Red Bull Romaniacs. Alături de staruri din enduro extrem precum Graham Jarvis, Chris Birch, Andreas Lettenbichler, Jonny Walker sau Xavier Galindo, pe lista riderilor care vor înfrunta muntele Olympos se află și trei români: Ervin Kovacs, Cristi Babeș și Ionuț Ceasar.

 

Martin Freinadametz și echipa Xventure au luat o pauză de la pregătirile celei de-a 10-a ediții a Red Bull Romaniacs, eveniment ce se va desfășura în perioada 2-6 iulie 2013 la Sibiu pentru a se ocupa de competiția care a pus Turcia pe harta enduro-ului extrem.

Rideri din 18 țări au ajuns în Kemer, Turcia, pentru a concura în competiția care va debuta sâmbătă, 20 octombrie, cu o cursă de enduro cross pe plajă. Cursa de pe malul Mediteranei are rolul de a stabili ordinea de start pentru duminică, ziua când se va da lupta pentru cucerirea muntelui Olympos. Traseul de pe munte este unul extrem, organizatorii așteptându-se ca doar 30% dintre cei care iau startul să și ajungă la finiș. Chiar și așa Red Bull Sea to Sky a fost numită ”the most enjoyable extreme enduro race”.

La Red Bull Sea to Sky toți riderii care izbutesc să parcurgă o anumită parte din traseul de pe munte într-un interval dat sunt medaliați. Cu alte cuvinte cei care ajung la finiș în mai puțin de șase ore primesc medalia de aur, cei care ajung până la o altitudine de 1.700 m vor primi medalia de argint, iar celor care trec de râu și de prima secțiune din pădure le vor fi înmânate medalii de bronz.

Imagini Video Red Bull Sea to Sky

https://www.redbullcontentpool.com/content/international/products/teaser_dirty_132

Bogdan Brylynski

Red Bull Romaniacs, Communications

0745320343

press@brylu.ro

www.redbullromaniacs.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*