Managerul Continental Sibiu a fost vaccinat

Oswald Kolb, managerul general al Continental Sibiu, a fost imunizat astăzi, la Centrul Public de Vaccinare Platforma Industrială-Continental și Rețeaua Privată de sănătate Regina Maria, urmând procedura standard de înscriere pe lista de așteptare.

Când lista de așteptare pentru centrul din parcarea Continental a fost deschisă, directorul neamț s-a programat pe lista de așteptare, prin call center, apelând 021.414.44.25.

Aproximativ 240 vaccinuri sunt efectuate zilnic în acest centru. Imunizarea la centrul Continental se face cu vaccinul Pfizer-BioNTech.

Centrul dispune de patru cabinete de vaccinare, zonă recepție, zonă triaj și sală așteptare post-vaccinare, cu spațiu separat pentru asistență în cazul reacțiilor adverse. Suprafața totală a centrului este de 134 mp. De asemenea, centrul medical este dotat cu o cameră de depozitare vaccin, cameră depozitare deșeuri cu risc biologic, vestiar cadre medicale, cameră dezechipare cadre medicale și vestiar și grupuri sanitare separate pentru pacienți și cadrele medicale.

Cetățenii care nu s-a înscris încă pe lista de asteptare o pot face în continuare, accesând https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/, alegând centrul de Vaccinare – Platforma Industrială-Continental și Rețeaua Privată de sănătate Regina Maria, de pe pagina 2.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*