Marele premiu oferit de Ambient, o Dacia Doker Van, a ajuns la un meșter din Deva

 

 

Premiul cel mare al celei de a VI-a ediție a campaniei “Tombola Meșterului Ambient” și-a găsit câștigătorul în Deva. În urma tragerii la sorți din 29 aprilie, care a avut loc la Sibiu, meșterul Crețu Vasile din Deva, județul Hunedoara, a devenit proprietarul unui autoturism Dacia Dokker Van!

Premiul i-a fost înmânat sâmbătă, 18 aprilie 2013, la Bistrița, în cadrul “Cavaranei Aniversare Ambient 20 de ani”, care a culminat cu un super concert Voltaj organizat de compania românească în Centrul Vechi al orașului.

“Mulțumesc foarte mult familiei Ambient pentru acest premiu și mai ales pentru sprijinul pe care compania îl acordă meșterilor! Atenția pe care ne-o oferă contează foarte mult în dezvoltarea noastră!” a declarat Crețu Vasile în momentul în care a primit cheia autoutilitarei.

La tombola meșterului au participat câteva mii de persoane care sunt înscrise în programul Ambient – “Meșterul Casei Tale”. Pe lângă marele premiu, o Dacia Doker Van, alți 111 meșteri și-au îmbogățit masa de Paști cu câte un miel, 1.618 au primit câte o salopetă și încă 263 de meșteri au devenit posesorii unui voucher de scule, în valoare de 100 lei.

Anul acesta, “Tombola Meșterului Ambient” s-a desfășurat sub egida sărbătoririi a 20 de ani de existență a companiei și s-a desfășurat în perioada 11 februarie – 27 aprilie 2013. S-au calificat pentru tragerea la sorți toți meșterii care au achiziționat produse ale furnizorilor participanți la campanie valoare între 1.000 și 5.000 de lei.

Pentru succesul acestei campanii, s-au alăturat companiei Ambient binecunoscutele branduri din domeniul materielelor de construcție și amenajarilor interioare: Bramac, Deutek, Egger, Ferroli, Macon, Rigips, Tassulo, Weber, Wienerberger, Bosch, Holcim șiVelux..

Compania sibiană le mulțumește tuturor partenerilor, furnizorilor și clienților pentru încrederea acordată și felicită toți participanții la această tombolă.

Despre Ambient

Ambient este o companie 100% românească, a cărei principală activitate este comercializarea materialelor de construcţii, finisaje şi amenajări interioare. Înfiinţată în 1993, Ambient a inaugurat primul magazin DIY din România, în aprilie 2002, la Sibiu.

Pentru familiile care construiesc şi renovează, cât şi pentru companiile de construcţii, Ambient este partenerul care se implică direct în soluţionarea dificultăţilor specifice proiectelor acestora. Mai multe detalii despre Ambient sunt disponibile la adresa www.ambient.ro, www.ambient20deani.ro şi pe www.facebook.com/ambient.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat