Marian Godină, despre șeful Poliției sibiene: „Mai bine stătea acasă! Ori e mincinos, ori e prea slab şi subalternii dau ordine peste el”

Cel mai celebru polițist din România dă de pământ cu șeful IPJ Sibiu, care a coordonat „salvarea” ursului împușcat. „Omul ăsta, Tiberiu Ivancea, ditamai şeful de inspectorat județean de Poliție, îşi cam bate joc de populație”, a scris îndrăgitul agent Marian Godină pe Facebook.

Marian GODINĂ

Marian GODINĂ

„Ştiam deja că operațiunea de prindere a ursului a fost condusă de domnia sa, de când ne-a povestit cum au «identificat» ursul care «se deplasa cu viteză foarte mare» şi care, aşa cum ne-au spus, «era un animal sălbatic care venea practic din pădure». I-auzi, eu care credeam că venea de la cumpărături de la Carrefour. Acum vine şi ne spune că un subaltern a ordonat împuşcarea. Adică, dumneata conduci operațiunea, dar un subaltern dă ordine? Păi care era rolul lui atunci? Mai bine stătea acasă, şi-aşa în interviu părea abia trezit după o noapte scurtă. Vorbeşte lumea că-i plac cluburile de noapte ca la copii Crăciunul. Am aflat acum că urşii nu-i plac. Deci omul ori e mincinos, ori e prea slab şi subalternii dau ordine peste el. :)”, este de părere Godină.

Marian GODINĂ | polițist:„Descrierea aia cu atacul ursulețului asupra veterinarului mi-a adus aminte de filmul cu Leonardo Di Caprio când se bate cu ursul. Chiar au ceva în comun, ambele sunt ficțiuni.“

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*