Marquardt Sibiu: angajări în fiecare joi

În condițiile în care piața muncii în județul Sibiu este într-o rapidă coagulare, compania Marquardt Sibiu aplică soluții moderne și non-conformiste pentru recrutarea de personal. Ultima modalitate propusă de Marquardt celor aflați în căutarea unor locuri de muncă este sesiunea săptămânală de de angajări.

Marquardt Sibiu organizează în fiecare joi, între orele 9 – 16, sesiuni de primire a CV-urilor și interviuri pentru angajarea montatorilor de subansamble, astfel încât să scurteze calea de acces a candidaților către posturile libere. Practic, este vorba de o adevărată „zi a porților deschise”, în care candidații pot să se prezinte și să ia legătura cu reprezentanții departamentului Resurse Umane fără a stabili cu aceștia un contact telefonic prealabil sau fără a avea stabilită o întâlnire.

Oferta companiei Marquardt Sibiu sună simplu: „Cauți un loc de muncă? Te așteptăm cu porțile deschise în fiecare săptămână! Marquardt Sibiu organizează interviuri pentru angajare în fiecare joi, între orele 9 – 16. Vino să ne cunoaștem, spune-ne ce ai lucrat și la ce te pricepi, iar noi vom găsi cel mai bun post pentru tine.”

Specialiștii HR din cadrul companiei au decis să facă un pas în plus spre forța de muncă, venind în întâmpinarea candidaților prin asistența oferită doritorilor în redactarea unui CV. „Adu cu tine și CV-ul. Dacă nu ai un CV gata redactat, atunci putem face unul împreună”, se precizează în anunțul Marquardt.

Compania angajează în principal montatori de subansamble, dar și șefi de schimb, logisticieni, specialiști în IT, administrativ sau cercetare. Angajatorul oferă salariu atractiv, bonuri de masă, bonusuri, transport gratuit și asigurare privată de sănătate.

Cei interesați de locuri de muncă se pot prezenta în fiecare joi în str. Munchen nr. 2, Sibiu (în Zona Industrială Vest). Cei care doresc detalii suplimentare pot suna la telefon 0269 505 505.


ADVERTORIAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*