Meci spectaculos în acest weekend pentru CSU Sibiu! Vino să susții echipa în duelul cu Asesoft și ai șansa să câștigi un tricou personalizat!

CSU Atlassib Sibiu primește mâine, 24 ianuarie, vizita celor la CSU Asesoft Ploiești, într-o partidă care se anunță incendiară.

Jucătorii sibieni sunt încrezători și speră într-un rezultat bun, iar antrenorul Miodrag Perisic promite să-i surprindă adversari. În pauza mare a partidei, 5 dintre fanii echipei noastre au șansa să câștige câte un tricou FAN#1.

Deși se anunță a fi o partidă extrem de dificilă pentru sibieni, atât jucătorii, cât și antrenorul Perisic au mare încredere în forțele lor și spun că sunt pregătiți sută la sută pentru această confruntare. ”Jucăm împortriva echipei care a câștigat campionatul în ultimii 10-11 ani. Dacă nu suntem pregătiți pentru meciul acesta, atunci nu suntem pregătiți pentru niciun meci. Așa că suntem pregătiți! E unul dintre acele meciuri în care mergi să joci dur, să te simți bine și să te bucuri de acel moment. Eu cred că dacă vom juca așa cum o facem de obicei, fără să ne gândim la cine sunt ei, vom câștiga meciul”, a spus Leroy Hurd. Acesta a lansat și un mesaj fanilor: ”Avem nevoie de voi! Vrem ca sala să fie plină. Haideți să ne susțineți și să ne faceți mai ușoară misiunea în teren! Până acum, sprijinul fanilor a fost extraordinar. Atunci când vezi steagurile, lumea care strigă, energia pe care o dau jucătorilor, meciul e mai ușor. Așa că haideți să ne susțineți și să încercăm să obținem victoria!”, a mai spus Hurd.Antrenorul CSU Atlassib Sibiu promite că va face totul ca să își surprindă adversarii în meciul de mâine. ”În primul rând, vreau să profit de această oportunitate pentru a-i felicita pe cei de la Asesoft pentru victoria importantă făcută împotriva unei echipe de EuroLigă, într-un meci disputat în deplasare. Sunt cea mai bună echipă din țara noastră și ne reprezintă foarte bine în Cupele Europene. Le doresc să o țină tot așa și la cât mai multe victorii în EuroCup. Legat de meciul nostru, așa cum am spus, ei sunt, cu siguranță, echipa numărul 1 din Liga noastră. Sigur, sunt puțin obosiți, pentru că au avut multe meciuri și, în acest moment, eu cred că avem dreptul să sperăm, ca și anul trecut, ca și la ultimele meciuri. Am încredere în băieții mei și cred că merită respectul tuturor. Așadar, cu multă susținere din partea fanilor, va fi un eveniment mare. Cred că vom face un rezultat bun cu o echipă cum este Asesoftul. În sport e absolut corect să speri. Ei sunt favoriți, nu pot să spun că noi suntem mai buni ca ei sau că suntem favoriți în acest meci, dar noi vom face absolut totul să îi surprindem, să ne apărăm terenul și să câștigăm cele două puncte. Aceste două puncte sunt la fel de importante ca și cele două puncte de săptămâna trecută sau ca și cele două puncte de săptămâna viitoare”, a declarat Miodrag Perisic.

În tur, CSU Atlassib Sibiu a pierdut meciul cu CSU Asesoft Ploiești,  scor 91-71( 31-22, 11-14, 27-18, 22-17).

Partida programată pentru sâmbătă, orele 17:30, se înscrie în etapa a XVI-a a Campionatului Național și va fi transmisă în direct de DigiSport. Biletele mai pot fi achiziționate astăzi, până la ora 13.00, de la sediul clubului, din strada Rennes, nr. 2, sau sâmbătă, înaintea începerii meciului.

Pe lângă spectacolul din teren, clubul sibian pregătește și un concurs, în pauza mare a partidei, în cadrul căruia cinci dintre fanii echipei, care reușesc să marcheze în urma unei aruncări libere, pot câștiga un tricou galben FAN#1. Tot ceea ce trebuie să facă cei prezenți în sală este să păstreze biletul de intrare, iar dacă își vor auzi locul strigat la microfon, să se prezinte la pupitrul comentatorului. Fiecare aruncare reușită, înseamnă un tricou de FAN#1!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*