Meciul 4 al finalei se joacă astăzi

BC CSU Sibiu joacă diseară, de la ora 19.00, meciul 4 al finalei, în deplasare la Oradea.

Scorul la general este 2-1 în favoarea celor de la CSM CSU Oradea, iar baschetbaliștii sibieni speră să reușească să ducă seria în decisiv, la Sibiu.

Baschetbaliștii sibieni vor disputa astăzi un nou meci de ”totul sau nimic” pe terenul celor de la CSM CSU Oradea și au nevoie de o victorie pentru a duce seria în meciul 5. După victoria de duminică, galben-albaștrii speră să facă și astăzi un meci bun. ”Avem în față meciul 4, un nou joc de totul sau nimic pentru noi. Am irosit foarte multă energie în ultimul joc, așa că,  de data aceasta, mă aștept ca meciul să fie mai greu pentru noi. Trebuie să fim concetrați și mobilizați pe toată durata partidei și să reușim din nou să avem mintea mai limpede pe finalul jocului. Cred că acolo se va face diferența ce va decide câștigătoarea”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Partida începe la ora 19.00 și va fi în direct pe DigiSport. În caz de victorie, meciul 5 ar urma să se dispute în Sala Transilvania, vineri, 7 iunie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*