Medieșean reținut pentru furt și furt calificat

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș au reținut, aseară, un bărbat în vârstă de 20 de ani, din Mediaș, suspectat de săvârșirea a trei infracțiuni de furt calificat și două infracțiuni de furt.

„În perioada 17 august – 13 septembrie, persoana în cauză a sustras mai multe bunuri (televizoare, ceasuri, bani, panouri electrice, telefoane mobile, obiecte de îmbrăcăminte) din locuințe sau autovehicule de pe raza municipiului Mediaș, ultimele două fapte fiind sesizate chiar în cursul acestei zile (ieri – n.red.)”, transmite Elena Welter, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu. Prejudiciul creat, aproximativ 20.000 de lei, a fost recuperat parțial.

Medieșeanul a fost reținut pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sibiu, urmând ca, astăzi, să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea a trei infracțiuni de furt calificat și două infracțiuni de furt.

„Cercetările continuă la nivelul Poliției municipiului Mediaș în vederea stabilirii și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză”, a mai precizat Welter.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*