Mesagerul de Sibiu te invită la concert!


Concursul s-a încheiat! Câștigătoarele celor două invitații duble sunt Alexandra Cristea și Cristina Costea. Câștigătoarele sunt rugate să-și ridice invitațiile de la sediul redacției – str. Nicolae Bălcescu nr. 36 – vineri, 27 octombrie, între orele 12.00 și 17.00.


Cititorii fideli ai Mesagerului de Sibiu au ocazia să câștige două invitații duble la Festivalul Internațional „Clara Haskil“!

Completați formularul de mai jos pentru a vă înscrie în concurs:

Pentru mai multe șanse de câștig, puteți folosi și talonul din pagina 1 a ziarului Mesagerul de Sibiu. Talonul completat citeț se trimite pe adresa redacției (str. Nicolae Bălcescu, nr. 36, Sibiu) sau se depune personal în cutia poștală de la sediul nostru.

Câștigătorii vor fi anunțați joi, 26 octombrie 2017, în ediția electronică a ziarului.

banner-haskil

Completați formularul de mai jos pentru a vă înscrie în concurs:

[huge_it_forms id=”2″]

Pentru mai multe șanse de câștig, puteți folosi și talonul din pagina 1 a ziarului Mesagerul de Sibiu. Talonul completat citeț și decupat se trimite pe adresa redacției (str. Revoluției, nr. 1) sau se depune personal în cutia poștală de la sediul nostru.

Tragerea la sorți va avea loc joi, 27 octombrie, iar câștigătorii vor fi anunțați în ziarul de vineri, 28 octombrie, precum și în ediția electronică.


În calitate de partener media al celui mai important eveniment cultural din acest sezon, Mesagerul de Sibiu a derulat un concurs adresat cititorilor fideli, oferind ca premii două invitații duble la Festivalul Internațional „Clara Haskil“. Numărul mare de participanți care au trimis taloane de concurs pe adresa redacției sau au completat formularul de pe www.mesageruldesibiu.ro ne-a confirmat interesul foarte ridicat al sibienilor pentru acest festival. După tragerea la sorți, doamnele Delia Brătuianu și Simona Muțiu au câștigat cele două invitații duble. Felicitări tuturor participanților! Vă promitem și alte surprize plăcute în curând!

WhatsApp chat