Mesajul președintelui Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea, cu ocazia Crăciunului și a Noului An

Preşedintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea, a primit cu bucurie cererea de adeziune a lui Gheorghe RomanDragi locuitori ai județului Sibiu,

Nașterea Domnului și noul an 2015 au o semnificație aparte acum: pe de o parte reprezintă bucuria adusă de marea sărbătoare și de trecerea într-un an nou, dar reprezintă și aniversarea a 25 de ani de libertate și democrație. Oricum, trebuie să ne amintim în fiecare clipă că suntem oameni înainte de toate și trebuie să facem fapte bune, să ne gândim la semenii noștri și să nu-i uităm pe cei care s-au sacrificat pentru ca noi să trăim aceste momente.

Pentru județul Sibiu 2014 este anul în care proiectele de dezvoltare economică și socială s-au înscris în graficul prevăzut. Noi, întreaga echipă de la Consiliul Județean Sibiu, am ales să urmăm pas cu pas programul stabilit prin Strategia de dezvoltare economică și socială a județelui, pentru continuarea evoluției pozitive pe care am pornit.

Sper ca 2015 să fie, pentru toţi românii, un an sub semnul respectului faţă de muncă, libertate şi linişte. Să fie unul mai bun pentru noi toți, să fim mai înțelegători unii cu alții, să ne respectăm, să avem parte de sănătate și echilibru, să dovedim că folosim just democrația câștigată în urmă cu un sfert de secol, că știm să ne bucurăm de ea. Avem nevoie de toate aceste elemente fundamentale pentru un viitor constructiv în care să consolidăm statul de drept.

Vă doresc tuturor să aveți parte de Crăciun fericit, sărbători pline de optimism, încredere și sănătate și un An Nou plin de bucurii! Dumnezeu să aibă în grijă acest neam binecuvântat!

La mulţi ani!

Ioan Cindrea
Președintele Consiliului Județean Sibiu

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat