MESAJUL PREȘEDINTELUI CONSILIULUI JUDEȚEAN SIBIU, IOAN CINDREA, CU OCAZIA ZILEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI 1 Decembrie 2014

Dragi sibieni,
În fiecare an pe 1 Decembrie sărbătorim momentul în care a luat naștere statul român modern, un moment care marchează o istorie glorioasă, dar de multe ori zbuciumată, prin care au trecut românii.
Nu este o simplă dată în calendar, este o zi pe care cu toții trebuie să o întâmpinăm cu bucurie pentru că suntem datori să păstrăm și să prețuim tot ceea ce au construit înaintașii noștri. Existența României li se datorează, iar noi suntem datori ca an de an să cinstim memoria lor, să le arătăm recunoștință pentru ceea ce au făcut.
Și anul acesta sărbătorim Ziua Naționala a României în județul Sibiu cu un program bogat, care durează 12 ore, din care nu lipsesc ședința solemnă a Consiliului Județean Sibiu, spectacolul oferit de Ansamblul Cindrelul – Junii Sibiu și transmis în direct de televiziunea națională de la Sala Transilvania și deja tradiționala paradă militară.
Respectându-ne înaintașii, ne respectăm pe noi înșine, iar dacă suntem uniți și mândri de ceea ce facem, putem să ducem la bun sfârșit toate proiectele pe care ni le-am propus.
La mu lți ani, România!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*